X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 29 آذر 1402
موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است

  موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است

امتیاز: Article Rating

مدیریت بیمارستان رازی گفت : موضوع تغذیه در بیمارستان‌ها یک اولویت اساسی است که باید به آن توجه ویژه شود.


کارشناسان تغذیه نظارت مستمر بر خدمات غذایی بیماران دارند


وی خاطرنشان کرد: تغذیه یکی از ارکان مهم سیر درمان بیمار است و باید به تغذیه بیمار توجه ویژه شود و در بیمارستان‌ها موضوع تغذیه به صورت تخصصی مطرح است، زیرا ممکن است رژیم غذایی یک بیمار با بیمار دیگر متفاوت باشد. در نتیجه هم سفارش غذای بیمار و هم طبخ غذا و هم سرو غذا درباره بیماران مطرح بوده و بر همه این موارد توسط متخصصان و کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها تحت عنوان خدمات غذایی و به صورت حرفه‌ای نظارت می‌شود.


لازم به ذکر است با توجه به نارضایتی شدید پرسنل از کیفیت غذا بیمارستان این مسئله مهم در دستور کار قرار گرفت و با توجه به تلاش های پی در پی تیم مدیریتی بیمارستان کیفیت غذای بیمارستان روبه بهبود می باشد

روابط عمومی بیمارستان رازی ایلام

تصاویر
  • موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است
  • موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است
  • موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است
  • موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است
  • موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است
  • موضوع کیفیت تغذیه پرسنل و بیماران در بیمارستان یک مسئله اساسی است
ثبت امتیاز